Salgo City Rockers

KORTÁRS ÖSSZ-MŰVÉSZETI BLOG
Öt fiatal - Öt jó barát - Egy blogoldal.

Kontakt

Bannerünk
Logónk
Címünk

Okosnak hiszik magukat

Kategóriák

Rovatok

Ők alkotnak, őket kell szeretni

neverlivetosee - fotó, webdesign
Damned - rajz, flash
Chinestar - megmondás, írás
The_Dav - írás
baltasar kormakur - film, rajz

A semmi hőse - első rész.

2006.12.29. 14:37 | neverlivetosee | Szólj hozzá!

Semmiközepe

2005. november 8.-át írunk, délután két óra tizenkét perc. Szép, napsütéses kellemes idõt élnek át Semmiközepe lakói, mindenki éli dolgos hétköznapjait.
A pék kenyeret süt, a fuvaros kenyeret szállít, a boltos kenyeret vesz át a fuvarostól. Nem akármilyen kenyér ez. Nemlétezik kenyérnek hívják erre felé. Minden vásárló ezt veszi. Még Sohasemélthogylásson is.
"Fél kiló Nemlétezik kenyeret kérnék, köszönöm" mondta sietõsen hõsünk. A finom, még szinte lángoló kenyeret hónalja alá szorította, majd távozott.
Kint az utcákat járva elgondolkozott szerelmén, Vakságon. "Bár csak egyszer észre venne… Bár csak egyszer elmondhatnám neki: Igen drágám, szeretlek!" Nagy terveit szövögetve elért a gyalogosátkelõhöz. Egy pillanatra kitekintett fantázia világából, majd meglátta ÕT. Lábai teljesen lemerevedtek. Most mi legyen?
"Oly közel van, mégis oly távol… mintha egyedül lenne… talán most itt az én idõm! Talán most bevallhatok neki mindent! Érzem, itt az én idõm!" s el is indult szerelme felé, de abban a pillanatban még nagyobb lendületet kapott: egy fuvaros, ki a pék kenyerét vitte volna a boltoshoz, elütötte hõsünket! Azonnal szörnyet halt.
A nagy zajra felkapja fejét Vakság is. Látja, ahogy a tömeg odarohan a teherautóhoz. Sokan fel is lökik õt, hisz annyira kíváncsiak az esettre.
Hazaérve az alábbiakat írja naplójába:
"2005. november 8.-át írunk, délután két óra harminckét perc. Szép, napsütéses és kellemes az idõ, de még mindig egyedül vagyok."

Címkék: novella neverlivetosee a semmi hőse

A bejegyzés trackback címe:

https://strockers.blog.hu/api/trackback/id/tr3824884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása